• 5e673464f1beb

Správy

Priblížte sa k prvotriednym dodávateľom———CITIZEN VISIT PVTECH

Prvý aprílový deň 2011 generálny riaditeľ Citizen Electronics (ČÍNA) ———známeho svetového dodávateľa čipov, pán Kiyoshi spolu s 2 členmi navštívil PVTECH kvôli dlhodobému obchodnému vzťahu.

Ako jeden z najznámejších dodávateľov hodiniek na svete, CITIZEN tiež získava skvelú reputáciu v oblasti led čipov.Vysoká kvalita, rôzne série produktov, so silnou kapacitou výskumu a vývoja, Citizen je hodnotený ako CPH (výkonnosť nákladov je vysoká).

„Za rozumnú cenu nechajte občana zdieľať najlepšie služby a kvalita je cieľom Citizen.“Pán Kiyoshi povedal: "A v tomto bode zdieľame rovnakú misiu s PVTECH, takže by sme mali kráčať vpred ruka v ruke k ďalšiemu rozvoju."

„Znížte záťaž na Zemi, vytvorte osvetlenie v ľudskom meradle“

"Nech sa osvetlenie stane pôžitkom."

Aby sa znížila záťaž na Zemi a vytvorilo sa pohodlnejšie životné prostredie pre ľudí, Pvtech trvá na trhovej orientácii, pričom považuje za veľmi dôležité špecifické riadenie výroby, výskum a vytváranie novej technológie na zníženie nákladov.

Z dôvodu rovnakého cieľa občania a Pvtech súhlasia s vytvorením dlhodobého vzťahu s cieľom dodávať zákazníkovi vysoko nákladovo výkonné produkty.

Nech si každý občan užíva pohodlie nového zdroja a osvetlenie sa stane pôžitkom.


Čas uverejnenia: Apr-04-2011