• 5e673464f1beb

Správy

PVTECH sa zúčastnil jesenného veľtrhu osvetlenia v Hongkongu v roku 2013

Dátum: 27. – 30. októbra 2013 Miesto: Kongresové a výstavné centrum Hongkong Číslo stánku: 5E-B23 15. veľtrh osvetlenia v HK sa konal podľa plánu.Ako najväčší veľtrh osvetlenia v Ázii priťahuje množstvo kupujúcich LED z celého sveta.S rozmachom podnikania v oblasti LED v posledných rokoch sa vydáva stále viac a viac energeticky úsporných a inovatívnych produktov osvetlenia.Rôzne svetlá a farebné lampy nám ukazujú sviatok svetla.

Displej PVTECH upúta pozornosť.Svojím jednoduchým, ale odlišným dizajnom stánku, odlišnými trubicovými výrobkami a profesionálnym predajným tímom priťahuje ako obvykle množstvo vystavovateľov, bez ohľadu na starých zákazníkov alebo nových vystavovateľov z rôznych krajín.S certifikátmi TUV, PSE, ERP, ETL, SAA, CE, Rohs, FCC atď. sa produkty PVTECH umiestňujú na trhu strednej a vyššej kategórie.OEM/ODM je prijateľný, PVTECH môže vyrábať pre veľké svetové značky a zároveň vyvíjať high-tech produkty, aby zvýšil svoju pridanú hodnotu.

So silnou schopnosťou výskumu a vývoja nie je pochýb o tom, že spoločnosť PVTECH na veľtrhu predstaví niekoľko nových trubicových produktov:

1. TOP – sekcia A (4ft/18W/1900lm, THD<15 %, vysoký PF, široké napätie, Ra80)2.Horná časť - sekcia B (4 stopy/18W/1900lm, uhol lúča 300°, vysoký PF, otočný a uzamykateľný a uzáver)3.Súprava núdzového napájania (kompatibilná s LED trubicou s externým pohonom, panelovým svetlom a stropnými svietidlami)4.T5 s držiakom (PC kryt dookola)

Dúfame tiež, že PVTECH uvedie na trh viac nových produktov a prinesie viac prekvapení na budúcom veľtrhu.


Čas odoslania: 20. novembra 2013