• 5e673464f1beb

Správy

PVTECH získal americký patent

S rastúcou konkurenciou v priemysle LED sa hlavný patent stal dôležitou súčasťou priemyselnej konkurencie.Patent nielenže odráža inovačnú schopnosť podniku, ale aj zákazníkom demonštruje silu spoločnosti.

Nedávno expert na LED trubice – PVTECH dostáva opäť dobré správy.Jeden z jeho produktov Golden LED Tri-Proof Light získal americký patent po získaní nemeckého patentu.PVTECH vždy venuje pozornosť výskumu a vývoju produktov, PVTECH investuje 10 miliónov do svojho experimentálneho a výskumného centra, ktoré sprevádza výskum a vývoj nových produktov.Tento rok spoločnosť PVTECH najíma taiwanských fotoelektrických odborníkov, ktorí výrazne prispievajú k inovácii produktov.

Golden LED Tri-Proof Lights využíva samovyvíjaciu spúšť inteligentného riadiaceho systému. Prelomí tradičné obmedzenie trojitého svetla na 1,8 m a môže byť 5 m. Nezávislý vývoj chladiaceho systému, aby 1,2 metra môže byť 200 W.Disponuje stmievateľnou funkciou 0-10V, PWM, DALI, ktorú možno ľahko ovládať pomocou mobilnej aplikácie.A čo viac, keď dôjde k katastrofe, môže fungovať ako núdzové osvetlenie na 3 hodiny.Teraz je tento produkt široko používaný vo vnútornom, vonkajšom, komerčnom a priemyselnom osvetlení.


Čas odoslania: 05.06.2017