• 5e673464f1beb

Správy

Veľtrh PVTECH LED Tube Bright GZ LED

"Nech sa osvetlenie stane pôžitkom!"1. marca sa PVTECH ako prvá LED spoločnosť, ktorá prešla japonskou diamantovou certifikáciou PSE, objavila na 9. Guangzhou LED Lighting show.Držiac sa viery „technologická inovácia ako vodítko, všetko pre kvalitu, všetko pre službu“, Držte sa viery „Profesionáli robia profesionálne veci“, PVTECH vyniká zo základne klastra LED na svojej jednoduchej a ľahkej dekorácii a charakteristickom montérky, hlavný produkt – LED trubice a žiarovkové svetlo celého veľtrhu.

profesionálne, ale diferencované

S cieľom vyhrať v LED priemyselnej súťaži sa PVTECH vydáva cestou odlíšenia a zabezpečenia kvality. Jej obojživelná LED trubica priťahuje mnoho zákazníkov pre svoju dvojitú funkciu pre núdzové a denné osvetlenie. A čo viac, úžasná ručná lampa v nich vyvoláva pocit svetlú budúcnosť.

profesionál, ale iní ľudia to nedokážu

Produkty PVTECH sú umiestnené na trhu strednej a vyššej kategórie.PVTECH sa angažuje v stratégii OEM/ODM, teda zmluvnej výrobe pre veľké svetové značky a zároveň vyvíja hi-tech produkt na zvýšenie jeho pridanej hodnoty. Na tomto veľtrhu bude LED žiarovka – “nové svetlo PVTECH” po obojživelnej trubici ďalší úspech.


Čas uverejnenia: Apr-03-2013