• 5e673464f1beb

Správy

PVTECH Modular High Bay získal japonský patent

PVTECH, ako jeden z 5 najlepších dodávateľov LED trubíc v Číne, bol známy tým, že dosiahol veľa skvelých úspechov v oblasti patentov.Po získaní viac ako 150 patentov doma aj v zahraničí prichádza povznášajúca správa, že PVTECH Modular High Bay získal japonský patent 16.August 2017. Patent ukazuje inovačnú schopnosť podniku a určite dokáže zapôsobiť na svojich zákazníkov.

1.png

PVTECHod svojho založenia trvá na svojom princípe riadenia, čestnosti, oddanosti, inovácii a jednote.Novo vyvinutý Modular High Bay je modulový dizajn.Každý z modulov má svoj vlastný ovládač, ktorý je veľmi jednoduchý na údržbu.Stupeň krytia IP produktu dosiahol 66. Vďaka inovatívnemu dizajnu odvodu tepla má modulárna vysoká vaňa vynikajúci odvod tepla.Modulárna vysoká vaňa môže tiež dosiahnuť núdzovú, stmievaciu funkciu senzora.Preto môže byť široko používaný na železničnej stanici, tuneli, supermarkete, suteréne, sklade, na letisku a na iných vnútorných alebo vonkajších miestach.

2.png

3.png

S koncepciou inovácie a oddanosti vývoju ďalších produktov, ktoré spĺňajú požiadavky trhu, PVTECHurčite upevní svoje postavenie v priemysle LED osvetlenia.


Čas odoslania: 13. novembra 2017